Foredrag for jobsøgende

Headhunterens Hemmeligheder

26:11 8.521 visninger
8. februar 2013 Torsten miland
Torsten Miland fra Totem fortæller om hvordan en headhunter arbejder. 

Hent video som lydpodcast

Kommentarer

cheap nike free 25. marts 2013 09:31 Slet

I am going to go ahead and save this post for my sister for their study project for school.

Gitte Hansted 14. marts 2013 14:08 Slet

Hej Torsten

Jeg har kigget på videoen om headhunterens hemmeligheder. Jeg har nogle spørgsmål jeg gerne vil stille dig, men som jeg ikke vil stille her på offentligt forum.

mvh GH

Torsten Miland 11. februar 2013 12:20 Slet

Kære deltagere på Fest For Fyrede - det var en fornøjelse at komme til Herlev og komme med mit input - nu kan jeg se på videoen, hvad jeg ikke nåede eller hvad jeg skulle have sagt på en anden måde. Jeg manglede ihvertfald en pointe om hvordan man by-passer en headhunter:

Måden du kan by-pass mig på er ved at ringe direkte til mig og forsøger at overtale mig til at se om du matcher en stilling. Du må gerne ringe inden du søger, men gør det kun hvis du rent faktisk har relevante spørgsmål. Er situationen at du ikke er kommet til samtale, så skal du også ringe og spørge hvorfor. Kan du ikke komme igennem mig, og mener du stadig er relevant, så send en mail med kopi til mig men til den endelig kunde og sig du synes du er relevant, så har slutkunden (= din mulige arbejdsgiver) en mulighed for at kontakte mig og sige jeg skal tage mig sammen.

Men er det ikke farligt? Bliver vi ikke sure os headhuntere....Joeh - egentlig så vil jeg jo helst ikke have at du by-passer mig, men hvis det var mig selv, så ville jeg ikke tænke så meget på om nogen bliver sure på mig - jeg skal jo have et job, ikke?

Venlig hilsen
Totem
Torsten Miland

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)