Foredrag for jobsøgende

Jobsøgning som dating

28:49 2.876 visninger
Kaare Danielsen fortæller om hvordan du kan gribe din jobsøgning an på den bedst mulige måde.

Hent video som lydpodcast

Kommentarer

Søren larsen 16. marts 2013 07:57 Slet

Martin Thorborg video var da tojp klasse, jeg ville ønske jeg kunne finde ud af, at gå samme vej.
Har i mange år drømt om at være selvstændig, er træt af rotteræset hvor man søger efter job 24/7 uden det giver nået job fra sig. Og 26 ugers akutpakke med uddannelse som alligevel ikke giver nogen mening, da der ikke er nogen elevplads efterfølgende, så jo jeg står som en af de 23-30.000 personer som til juli skal leve af 0,00 kroner.
Farvel til Dagpenge, farvel til kontanthjælp som jeg heller ikke kan få.

Og hvad hører jeg i radioen, Mette Frederiksen har løjet Folketings medlemmer lige op i ansigtet. Hun og hendes ministerium, har hemmelig holdt oplysninger om hvor mange danskere som stod til at falde ud af dagpengesystemet til januar 2013. Kun så så de ikke kunne lave et ordenlig beslutningsgrundlag, som gjorde at de tusindvis af mennesker ingen hjælp for, da de skulle vedtage den meget vigtige reform runde på daværende tidspunkt.

Dansk folkeparti, og enhedslisten havde indkaldt hende til samråd om den alvorlige sag. og hvad var svaret retur fra Mette Frederiksen, vores ministerium har jo lov til at gennemgå stoffet, og det kan som regel normalt godt tage et par uger. Hvordan kan et par uger bliver 1½ måned, op til sådanne vigtige reformer i folketinget som de var igang med at vedtage.

Havde det været hendes egen røv der stod på spil, så skulle vi nok se de papirer kommer igennem møllen på under 24 timer, men fordi de er de dårlige stillede danskere, som ikke kan få hjælp til at komme i arbejde, så er de ikke så vigtige vælgere, og det betyder jo ikke nået i hendes optik om 20-30.000 står uden en krone at leve for. Det er mere vigtigt for hende, at hun selv har sin fede folketings gage, og minister pension ordning, hvad betyder befolkningen i den sammenhæng 0.

Dorthe Jensen 15. marts 2013 08:14 Slet

Hej Jonna
Hvilken film er det du har problemer med?
Mvh. Dorthe

Jonna Rossen 14. marts 2013 18:04 Slet

Hej Jobindex,

Har problemer med at se video omhandlende headhuntere, er jeg alene om dettte?

Hvis i kunne fixe dette ville det være super, da det ser ud til at være en video, hvor man kan få en god info

på fårånd tak,
Jonna Rossen

Susanne M. Westergaard 14. marts 2013 09:37 Slet

Tak for et skønt boost her midt i jobsøgningen, det er det bedste frikvarter jeg har haft længe. Dejligt naturligt med gode pointer, fakta, charme - og håb! Det rørte ved noget i mig - TAK :-)

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)